Távoli elérés

Távoli elérés

Távoli elérés, megfigyelés, beavatkozás

Telefonjával, FIBARO okos otthon rendszerét távolról is ellenőrizheti, és szükség esetén lekapcsolhatja a rendszerbe kötött elektromos eszközöket , berendezéseket. Előfordult már Önnel, hogy munkába menet azon aggódott, hogy lekapcsolta-e a lámpát vagy épp kikapcsolta-e a kávéfőzőt vagy a vasalót? Egy hirtelen jött nyári zápor esetén a nyílászárók ellenőrzését is egy pillanat alatt megteheti.   A FIBARO okos otthon rendszer távolról is ellenőrizhető mobillal, laptoppal vagy tablettel.  A rendszerbe kötött elektromos eszközöket távolról irányíthatja, monitorozhatja. 

Távoli hűtés/fűtésszabályzás

Az okosotthon rendszer egyik lényeges kényelmi funkciója, hogy távolról tudja szabályozni, ellenőrizni az okos otthon hűtését és fűtését egyaránt. A modern, programozható termosztátoknak köszönhetően mára már igen jól tudjuk igazítani a napi-heti rutinunkhoz a fűtési programot okosotthonunkban. De ha mondjuk korábban érünk haza, mert változott a napi programunk, akkor nagyon hasznos, ha távolról is tudjuk irányítani a fűtést, illetve a hűtést, hogy kellemes meleg vagy épp hűvös legyen mire hazaérünk. Ezért a távoli elérés a FIBARO okosotthon rendszer egyik leghasznosabb funkciója.

Hűtés, fűtés vezérlés
Okos otthon biztonsági funkció

Rugalmas hozzáférés

Hozzáférést biztosíthat más felhasználók számára, akár ideiglenesen, egyszeri vagy időszakos használatra. És Ön is bárhonnan bezárhatja, feloldhatja és megfigyelheti a zár pillanatnyi állapotát. A Danalock V3 tulajdonosaként korlátlan számú digitális kulcsot hozhat létre családtagjai, barátai, vendégei vagy segítői számára. Programozza az egyes felhasználók hozzáférési szintjét állandó vagy ideiglenes hozzáférés kiválasztásával.

kissokosotthon.hu

Buga János

Okosotthon telepítő, FIBARO installer, villanyszerelő

Magyarország Pest megye Szigetszentmiklós