Árnyékolás vezérlés

Árnyékolás vezérlés

Árnyékolás vezérlés

Az árnyékolók automatizálását a napnyugtához, és napkeltéhez igazítva ki lehet alakítani az éjszakai alváshoz optimális sötét hálószobát. A reggeli kellemes ébredést a felkelő nap simogató fénye biztosítja az ébresztő óra kellemetlen zaja helyett, sokkal jobban indulhat a napja. Egy kattintással este ön is sötétbe boríthatja az otthonát, vagy kivilágosíthatja reggel. Mindezt távolról is megteheti. Az időjárás követésnek köszönhetően egy hirtelen jött vihar esetén napközben is védheti a nyílászárói épségét. Az illetéktelen látogatók megjelenésére, de egy lakástűz esetére programozható a rendszer, hogy húzza fel a redőnyöket a betörő megrémisztésére, tűz esetén a menekülési lehetőség biztosítására. Nyáron a lakás hőmérsékletének emelkedése is mozgásba hozhatja a redőnyeit, zsaluziáit. Elkerülhető a túlzott felmelegedés. Télen a fordított helyzet adódik, a napsugarak lakásba jutása, energiát takaríthat meg. 

Kapu, és garázsajtó vezérlés

A FIBARO okosotthon rendszerbe integrált kapunyitó modul már akkor működésbe hozza a nyitó motort, ha az Ön pozíciója az otthona közelébe kerül. Nem kell a kapu távirányító keresgéléssel foglalkoznia, az otthona tárt kapuval várja. Ha nem szeretné a lokációs vezérlére bízni a kapu működését, akkor az Ön autójába integrálható Smart implant eszközzel elég csak egyet villantania a reflektorral, és már is nyílik a kapu, vagy egyszerűen csak a mobil applikáció használatával tudja mozgatni, és helyzetét megtekinteni akár távolról is. Kombinálva az Intercom okos kaputelefonnal állandó, vagy ideiglenes belépő kódot is tud megadni.
Kapu, és garázsajtó vezérlés, kinek ajánljuk
Okos kaputelefon

Okos kaputelefon

Az Intercom okos video kaputelefon egy egyedi formatervezésű miniatűr eszköz az otthona védelme érdekében. Egy múltifunkciós készülék ámulatba ejtő tulajdonságokkal. A széles látószögű nagyfelbontású HDR kamera képét, ha becsöngetnek Önhöz az okos mobilja kijelzőjén bárhol a világon megtekintheti, és válaszolhat a vendégnek, eldöntheti, hogy be engedi a lakásba vagy nem.  A kiváló hangminőségért irányított mikrofon, és zajszűrő a felelős. Funkciók közül a legfontosabbak a biomertrikus hangfelismerés, melynek segítségével önnek nem kell a kulccsal bajlódnia az ajtónyitáshoz, elég kimondania a „varázsigét”, és nyílik a zár, megadhat ideiglenes, vagy állandó belépési engedélyt másoknak. Továbbá élőképes elérés, visszatekerhető hang, és képrögzítő, és esemény rögzítő opciói is vannak. Minden szélsőséges időjárási körülménynek ellenáll, és lopás ellen is biztosított.

Terasz árnyékolás

Kültéri egyéb árnyékolók is automatizálhatók a FIBARO okosotthon segítségével. Legyen szó egy terasz, vagy egy medence, akár egy kerti kiülő árnyékolójáról. Végállással rendelkező motorok működtethetők a redőny modul alkalmazásával. A rendszer időjárás figyelő modullal rendelkezik, de bővíthető egy mini helyi időjárás állomással. Nem kell aggódnia, ha napközben jön egy vihar, és kitekerve maradt a terasz árnyékolója, automatikusan be fogja tekerni a rendszer. Miután elmúlt a veszély ismét leárnyékolja a kert helységét. A nappaliba beszűrődő fény mennyiség mérésével is vezérelhető a terasz árnyékolása.  Ön is be tud avatkozni a működésbe akár távol az otthonától

Terasz árnyékolás

kissokosotthon.hu

Buga János

Okosotthon telepítő, FIBARO installer, villanyszerelő

Magyarország Pest megye Szigetszentmiklós