Hálózati villanyszerelés

A hálózati villanyszerelés bár mennyire tűnik egyszerű feladatnak, soha ne próbálja megjavítani otthona, nyaralója, munkahelye elektromos rendszerű meghibásodását! Egy szikrázó kötődoboz, egy füstölgő lakáselosztó, de egy lecsapott áramvédő kapcsoló okai súlyos személyi sérüléseket, legrosszabb esetben halált, akár tűz esetet okozhatnak.

Bízza szakemberre , ha problémát tapasztal!

Hálózati villanyszerelés

Régi hálózat szerelés

Vállaljuk régi, elavult elektromoshálózatok átvizsgálását, hibák keresését, a feltárt hibák elhárítását, szükség esetén részleges, vagy teljes elektromoshálózat cseréjét. Alu vezetékek réz vezetékre történő cseréjét panel lakásokban, régi építésű házakban, lakásokban, ha mód van rá a régi védőcsövezést használva, ha nincs rá lehetőség új horony marásával tudjuk kivitelezni.

20220327 155406 11zon 1

Egy ilyen kültéri szerelés sok bosszúságot tud okozni. Szerencsére jelen esetben a tulajdonos nem tapasztalt semmi rendelleneséget.

Elegett kotes5 1

Ennél az esetnél nem volt szerencsés a tulajdonos, mert egy éjszakát áram nélkül töltött családjával a szikrázó kötődoboz miatt. Másnap orvosoltuk a hibát.

Új elektromos hálózat szerelése

Új építésű ingatlanok elektromos alaphálózatának kiépítése, a nyomvonalak falba födémbe, aljzatba építése, lakáselosztók, szerelvény dobozok, kötődobozok elhelyezése, kötések kialakítása, EPH kialakítása. Az építési folyamat végén szerelvények felszerelése.

Meglévő otthonában is lehet szükség új fogyasztó áramellátásához új áramkör kialakítására, legyen szó egy klíma, egy elektromos tűzhely, vagy egyéb háztartási eszköz biztonságos üzemeltetéséről.

20220714 221437 11zon 1

Sokszor előfordul, hogy a munkafolyamatok közben kell változtatni az eredeti terveken, mindíg rugalmasan kezeljük a tulajdonos kéréseit.

20220702 175723 11zon

Egy példa mikor a villanyszerelő, a kőműves, és a festő is a tökéletes munkára törekszik. Valamit jól megcsinálni sokszor nem kerül több energiába mint rosszul megcsinálni. 

Lakáselosztók cseréje

Leggyakoribb hibaforrás régi rendszereknél, az elavult, oxidált lakáselosztó. Kivétel nélkül minden régi leszerelt lakáselosztóban lehet találni laza kötés miatt olvadt, égett alu vezetékeket, melyek lakástűzhöz vezethetnek. Lakásoknál is fontos, hogy egy nemrég felszerelt klíma, vagy egy gáztűzhely elektromosra cserélése többlet áramfelvételt jelent amit a lakáselosztónak el kell viselnie.

Jó állapotú, új szerű elosztóját szeretné bővíteni, plusz áramkörökkel, vagy szeretne egy áram védő (élet védő) kapcsolót cserélni, vagy kiépíteni arra is kínálunk megoldást.

20220327 155401 11zon

Egy kis nyaraló biztonsági, életvédő eszközeit sikerült megörökítenem. Ön bízna ebben a megoldásban?

2 fazis ategett1

Háromfázisú régi lakáselosztó két fázisa áthúzott két helyen is, egy indukciós tűzhely nem tolerálta az esetet.

Szerelvények, lámpák cseréje

Szerelvények, kapcsolók, dugaljak, cseréjét, lámpák csillárok cseréjét, fogyasztók bekötését is vállaljuk.

Kisebb munkákat is vállalunk, szeretjük a kihívásokat, így amit más szakember korábban megjavított, de nem lett jó mi azt is bevállaljuk. 

Egy meghibásodott dugalj, vagy egy kapcsoló cseréje miatt is keressen nyugodtan. Nagyobb munkák mellett is meg tudjuk oldani.

20220714 221052 11zon 1

Hibakeresésekhez mindig kéznél vannak a minimális műszerek, melyek meggyorsítják a javítási időket.

Továbbá vállaljuk társasházak, ipari létesítmények, irodák elektromos hálózatainak karbantartását, szükséges javítását, korszerűsítését, otthonok automatizálását.

kissokosotthon.hu

Buga János

Okosotthon telepítő, FIBARO installer, villanyszerelő

Magyarország Pest megye Szigetszentmiklós