Árnyékolástechnika

Árnyékolástechnika

Vállalkozásunk fő profilja az otthon automatizálás, és ezáltal kerültünk kapcsolatba az árnyékolástechnikával. Egy komplexebb szolgáltatást szerettünk volna kínálni ezért a szolgáltatási körünket bővítettük. Kültéri, és beltéri árnyékoló, és szúnyogháló szereléssel is állunk rendelkezésükre. Elérhetőségünk gombra kattintva vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kültéri árnyékolók

A közismert, és elterjedt kültéri árnyékolók redőnyök, napellenzők, zsaluziák szerelését, javítását, karbantartását vállaljuk minőségi alapanyagokkal, precíz kollégákkal, elérhető áron. Legyen szó egy egyszerű gurtni cseréről, vagy akár egy komplett ingatlan új árnyékoló szerelésről forduljon hozzánk bizalommal. Egy jól megválasztott redőny felöltözteti otthonát, egy hosszú távú beruházás, mely csökkentheti a rezsi költségeit, komfort érzetét javítja, és sok esetben védi az ingatlanát a fizikai behatásoktól.

Beltéri árnyékolók

Beltéri árnyékolók a reluxa, szalagfüggöny, pliszé, roletta, sávroló szintén gondoskodik a lakása hőmérsékletének megőrzéséről, nem olyan hatékony mint egy kültéri árnyékoló, de a lakásának meghatározó diszitő eleme, amely meggátolja a illetéktelenek betekintését is az otthonába. Modern otthonokba, irodákba ajánljuk, exkluzív megjelenést biztosit.  

Szúnyogháló

Szúnyogháló megoldások ablakokra, ajtókra, terasz ajtókra, akár redőnytokba kombinált megoldás. Legyen fix, pliszé, toló, vagy mobil szúnyogháló minőségi termékekkel kínálunk megoldást a forró nyári éjszakák gondtalan szellőztetésére. A nem kívánt repülő látogatók garantáltan a lakásán kívül  maradnak.

kissokosotthon.hu

Buga János

Okosotthon telepítő, FIBARO installer, villanyszerelő

Magyarország Pest megye Szigetszentmiklós