Biztonság

Tűzjelző, biztonság

Füst, és szén-monoxid érzékelés

A FIBARO füstjelző már nagyon minimális füst jelenlétét képes érzékelni, és jelezni, hirtelen hőmérséklet emelkedésre is azonnal vészjelzést kapunk okos mobilunkra, de aktiválhatjuk redőnyeinket, és figyelmeztető világítást is. A szénmonoxid érzékelő a hagyományos társaival szemben már a veszélyes küszöbérték meghaladása előtt képes figyelmeztetni a problémára. A nagyobb probléma elkerülése érdekében vészjelzésre automatikusan elzárja a Gáz csapot, és feszültség mentesíti a sütőt, vagy főzőlapot a központunk.

Víz érzékelés

A FIBARO flood sensor  egy univerzális víz érzékelő amely beépített hőmérséklet érzékelőjével tűz- és fagyásveszély esetén is figyelmeztet. A Víz érzékelő beépített LED jelzővel és hangriasztási funkcióval rendelkezik. Ha a megfigyelt területen vizet érzékel, azonnal értesítést küld, és elzárja a víz elzáró szelepet okosotthonunk, így elkerülhetjük a további károkat. A FIBARO víz érzékelőt padlóra vagy falra is helyezhetjük, sőt komolyabb víz betörés esetén nem süllyed el, hanem a víz felszínén úszik és folyamatosan riaszt.

Víz érzékelő
Mozgásérzékelő

Nyitás, és mozgás érzékelés

Illetéktelen behatolás esetén a nyílászárókra telepített nyitásérzékelő, és mozgásérzékelő aktiválja a rendszerünkben a riasztás parancsot, és felhúzza a redőnyöket, felkapcsolja a világítást minden helységben, bekapcsolja a Hi-Fi-t maximális hangerőn, és küld egy üzenetet az eseményről. A nyitásérzékelő jelállapotát távolról ellenőrizhetjük, ha nem vagyunk biztosak benne, hogy elindulás előtt becsuktuk az ablakokat. Biztos aggódott már Ön is azon, hogy a garázsajtó, vagy a kert kapu becsukódott miután elhagyta otthonát. A rendszer jelzi önnek a zárt állapotot, ezen már nem kell aggódnia.

Okos kaputelefon

Az Intercom egy professzionális multifunkciós kaputelefon. El sem tudja képzelni milyen sok hasznos funkciója van. A képminősége kitűnő még ellen fényben is, széles látőszögű kamera képe alkalmas élő megfigyelésre, de tudja rögzíteni amit lát, ezen felül az okos telefonján távolról is kapcsolódhat az eszközköz. Üzenet rögzítő, és biometrikus hangfelismerő funkciója van. Az ajtózárral párosítva képes hangvezérlésre, vagy ideiglenes bejutáshoz PIN kód használatával  ajtót, vagy kaput nyitni. Ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben, UV, és vízálló. Rendelkezik önvédelmi funkcióval is. Ha el szeretné valaki távolitani hangosan jelez, és üzenetet küld a felhasználónak, és rögzíti az eseményt. Nem kell félnie, hogy a házőrzőjét illetéktelenek megrongálják.  

Intercom
Smart Implant

Kézzel fogható biztonság

Egy aprócska, dobozba zárt intelligencia. Otthona régebbi eszközeit képes okositani, közülük a leggyakoribb alkalmazási lehetőség a riasztó integrálása az okosotthon rendszerbe. Képes bináris érzékelők jeleinek fogadására, amit továbbit a központ felé. Páratartalom, hőmérséklet érzékelőkkel párosítva fűtési rendszerek, locsoló rendszerek vezérlésére is alkalmas. Rendelkezik belső hőmérséklet szenzorral. Alkalmas garázsajtók, kapuk integrálására. Régi kedves elektromos készülékeit okosíthatja fel. Egy hi-fi, rádió, lemezjátszó alap funkcióit irányíthatja akár távolról is.

kissokosotthon.hu

Buga János

Okosotthon telepítő, FIBARO installer, villanyszerelő

Magyarország Pest megye Szigetszentmiklós