Kinek ajánljuk?

Kapu, és garázsajtó vezérlés, kinek ajánljuk

Meglévő ingatlanokhoz

Megnézem
A miniatűr relémoduloknak, és a vezeték nélküli Z-wave-s hálózatnak köszönhetően nincs szükség bontásra, falak vésésére. Kész lakását, házát, vagy nyaralóját gond nélkül okosítjuk fel. A bontásmentes telepítésnek és a rendszer moduláris felépítésének köszönhetően okos rendszerének bővítése könnyen kivitelezhető, így nem probléma, ha nem merül fel minden igény már a kezdeteknél.
Kinek ajánljuk?

Még meg nem épült ingatlanokhoz

Megnézem
A tervezés, vagy a kivitelezés közben is érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, mert sok hasznos ötlettel tudunk szolgálni. Pénzt megtakarítva önnek tudunk bevonni eszközöket a leendő okosotthonába, ami később már költséges lehet. Ilyen például az öntöző rendszer, vagy a redőny automatizálás, vagy a kapu, garázsajtó működtetés. Sokszor a redőnyös által ajánlott, és telepített „okos redőny” már nem integrálható a mi rendszerünkbe.
Társasházi lakások

Társasházi lakásokhoz

Megnézem
Egy társasházi lakás is okosítható egy kisebb rendszerrel. Világítás vezérlést, nagy gépek (mosógép, szárítógép, vasaló) működésének monitorozására, távoli elérésre, akár fűtés, és klíma vezérlés is kivitelezhető. Biztonsági megoldásként a vízszivárgás, ajtónyitás, mozgás érzékelés megfigyelése, és nem várt esemény következtében riasztás az ön telefonjára.
Társasház kivitelezés

Építőipari generálkivitelezőknek

Megnézem
Új építésű társasházi lakások, irodák kivitelezésénél egyre magasabb elvárásokat, felszerelési szinteket követel meg a piac. A fűtés, hűtés, világítás, árnyékolók vezérlése, már lassan alap felszereltségnek fog számítani egy új lakásban is. Nagyobb kivitelezők számára kedvezményes csomagokat tudunk kínálni a kívánt automatizálás eléréséhez. Kisebb beruházásokra is van jó megoldásunk. A lakás árából nagyjából csak egy m2 ár a rendszer ára amiért egy magasabb színvonalú lakást tud kínálni.

Mi az okosotthon?

Szeretne többet megtudni a FIBARO okosotthonról?

kissokosotthon.hu

Buga János

Okosotthon telepítő, FIBARO installer, villanyszerelő

Magyarország Pest megye Szigetszentmiklós