Minden évszakban gyönyörű kert

Medence kezelés, gyönyörű kert

Minden évszakban gyönyörű kert

Medence víz kezelésére is alkalmas a FIBARO okosotthon. A vízforgató berendezés programozása, és a medence fűtés automatizálása mindig az ön igényei szerint szabályozza a víz hőmérsékletét. Az időjárás figyelő lehetőségnek köszönhetően tavasztól őszig mindig felüdülés lesz csobbanni a medencéjében. Ha a medence fedése motorral történik, akkor integrálható a rendszerében, így minden vezérlés egy rendszerben lesz elérhető, és szabályozható.

Ne is gondoljon a locsolásra

Egy irigylésre méltó szép kert komoly munkával érhető el csak, egy folyamatos gondoskodást igényel. A mai rohanó világban nehéz küldetés kivitelezni automatizálás nélkül a kertünk gondozását. Az öntöző rendszer megvalósítása levesz egy problémát a válláról. Rendkívül jó megoldás az időjárás figyelő modul, melynek köszönhetően csak akkor indul be az öntöző rendszer, ha arra szükség van. A kertjének talajnedvessége is szabályozza az öntözés idejét, így a különleges víz igényű növényei is jól fogják érezni magukat.

Okos öntözés
Automata fűnyíró

Szeretné a kertjének szépségében csak úgy gyönyörködni a teraszról egy frissítő ital mellett, és nem arra gondolni, hogy már megint lehet nyírni a füvet? Ha igen akkor a FIBARO Z-wave-es kompatibilis robotfűnyíró elvégzi ön helyett a piszkos munkát. Mindezt megfelelően programozva olyan időszakra ütemezve, amikor Ön és családja nem tartózkodik otthon, így az elvégzett munka eredménye fogadja mikor haza ér. Tartalmasan töltheti az idejét családjával. A kertész költségeit is megspórolhatja.

kissokosotthon.hu

Buga János

Okosotthon telepítő, FIBARO installer, villanyszerelő

Magyarország Pest megye Szigetszentmiklós